Prima paginaNoutati/EvenimenteServiciiGalerie imaginiReferinte pacientiProgramariInformatii utilePreturiContact
 
   
 
Cine suntem
     Eurodent BP este un centru medical in care va puteti nu numai trata ci si relaxa intr-o atmosfera calda si primitoare. Obiectivul nostru principal este nu numai sa aratati bine ,dar si sa va simtiti bine. De aceea va punem la dispozitie o echipa de medici dentisti care combina o vasta experienta cu entuziasmul si energia tineretii.Alaturi de noi medici specializati in medicina muncii si oftalmologie va stau la dispozitie de luni pana sambata intre orele 9.00-20.00.
    Clinica noastra are o experienta in domeniu de peste 10 ani, timp in care am creat o familie mare de pacienti care revin la noi cu drag si care ne recomanda cu incredere celor apropiati.Motivele care ii fac sa revina sunt multiple:
  
CALITATEA
      Noi va oferim tratamente de cea mai inalta calitate folosind echipamente ultramoderne si respectand normele europene de igiena medico-sanitara.
 
ECHIPA
     Avem o echipa tanara si entuziasta formata din medici competenti care au efectuat stagii de pregatire profesionala in Romania si in strainatate
 
SIGURANTA
Santem preocupati de starea dumneavoastra de sanatate. De aceea va oferim tratamente sigure si rezistente, toate in intr-un mediu in care normele de igiena medico-sanitare sant pastrate cu sfintenie.
 
DOTARE
Clinica noastra dispune de 6 cabinete stomatologice si un cabinet destinat doar tratamentelor chirurgicale, dotate cu echipamente ultramoderne; Laborator de tehnica dentara propriu care executa o gama larga de lucrari dentare; aparate de radiologie de ultima generatie ( radioviziograf si aparat de radiografie panoramica digitala) astfel pacientii evita deplasarile in afara clinicii si medicii pot controla radiologic fiecare etapa de tratament. Cantitatea de radiatii emisa de aparatele  noastre e de pana la 10 ori mai mica decat cea emisa de aparatele de radiologie clasice.
 
COMUNICARE
      Noi tratam in primul rand oameni, si nu pacienti sau clienti. Stim sa comunicam cu dumneavoastra,sa va prezentam situatia clinica asa cum este, sa va oferim alternative de tratament astfel incat sa puteti alege varianta cea mai potrivita pentru dumneavoastra.
 
  RESPECT pentru timpul si banii dumneavoastra
Stim cat este de important timpul pentru dumneavoastra ,de aceea respectam orele de programare.Fiecare programare dureaza aproximativ o ora,astfel incat se rezolva problemele mai repede.Laboratorul propriu executa lucrarile in cel mai scurt timp.Preturile noastre sunt accesibile tuturor categoriilor de pacienti. Oferim alternative de tratament adaptate bugetului fiecaruia si posibilitatea platii in rate.
 
DUSMANII DURERII
    Noi spunem "NU" durerii.Avem foarte multa rabdare, dispunem de timpul si instrumentele necesare care sa va faca sa uitati ce este durerea si sa reveniti la tratament nu ca la tortura dar cu multa placere.
 
ACCES USOR
    Centrul medical EURODENT BP este situat pe CALEA VACARESTI NR.252-254,langa Piata TIMPURI NOI,colt cu Pizzeria Casa Romana,vis-a-vis de Posta Timpuri Noi,la parterul unui bloc p+5,nou construit.Ca mijloace de transport: masina personala( avem locuri de parcare -astfel masina si dumneavoastra sunteti in siguranta); liniile 133 si 312 RATB,metroul-5minute mers pe jos de la statia Timpuri Noi.
 
Noi nu vrem sa va convingem ca suntem cei mai buni, va veti convinge singuri - trebuie doar sa ne cunoasteti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Noutati / Evenimente
Cazare
Centru medical Eurodent este bucuros sa va ofere un nou serviciu. Acum va oferim cazare in doua garsoniere situate la etajul unu al centrului. Daca santeti din provincie sau veniti pentru tratament stomatologic din alta tara puteti sta la noi in conditii foarte bune si la un pret modic care ...
[23.07.2008]
Vă este frică de stomatolog?
Acum nu mai este cazul. Īn ajutorul dumneavoastră (şi al nostru) vine laserul terapeutic.Terapia cu laserul BTL are numeroase avantaje:Opreşte sāngerarea īn cazul extracţiilorReduce inflamarea gingiilorScurtează timpul de tratamentDiminuează substanţial durerea la nivelul dinţilor, a gingiilor şi īn cavitatea bucalăCu laserul terapeutic BTL se pot trata:pulpite alveolite postextracţionale gingivite parodontite herpes afte bucale stomatite hipersensibilitate ...
[23.01.2008]
Un nou material compozit
Tot o noutate o constituie şi restaurările coronare cu material compozit fotopolimerizabil de la firma Dentsply - materialul Ceram X duo, un material ce conţine şi microparticule de ceramică. Ceram*X este un material caracterizat prin eficienţă, simplitate şi claritatea culorii, cu ajutorul lui obţināndu-se un nivel estetic optim. Materialul se ...
[23.01.2008]
Va stam la dispozitie:
 - luni pana vineri intre orele 8.00 - 20.00
 - sambata intre orele 8.00 - 16.00
 - duminica pentru cazurile de urgenta


 
Echipa noastra


 
Prima pagina Noutati/Evenimente Servicii Galerie imagini Referinte pacienti Programari Informatii utile Preturi Contact
 
  55