Despre noi

Despre noi

EURODENT B.P.

Eurodent vă oferă o varietate de servicii de îngrijire dentară.

Clinică noastră dispune de: 8 cabinete stomatologice și un cabinet destinat doar tratamentelor chirurgicale, dotate cu echipamente ultramoderne, laborator propriu de tehnică dentară care execută o gamă largă de lucrări dentare, radioviziograf și aparat de radiografie panoramic digitală (astfel pacienții vor evita deplasările în afara clinicii și medicii pot controla radiologic fiecare etapă de tratament). Cantitatea de radiații emisă de aparatele noastre este de doar 30% pentru o radioviziografie față de aparatele de radiologie clasice care folosesc filmul radiologic. Imaginea radiografică este trimisă direct în calculator.

Peste 15 ani de experiență

Cu un modernism și o experiență vastă în tratarea problemelor stomatologice, oferim o gamă de servicii la un nivel înalt

Doctori excepționali

Dorim să ne asiguram că în cabinetul nostru ve-ți fi întotdeauna tratat cu respect. Ne străduim să oferim cel mai bun diagnostic și tratament pe care cabinetul nostru le are de oferit. Credem că aceste obiective pot fi îndeplinite printr-un dialog foarte deschis între echipa noastră specializată și dumneavoastră.

EURODENT B.P.

Tehnologie de ultimă generație

Microscopul operator dentar poate fi utilizat în aproape toate procedurile stomatologice, dar indicaţia principală o constituie endodonţia (tratamentele de canal). Mărirea şi iluminarea imaginii dinţilor permite vizualizarea microstructurilor dentare, ceea ce mărește semnificativ calitatea și rata de succes a tratamentelor. Performanţele optice remarcabile oferă posibilitatea de a vizualiza detalii care nu pot fi observate cu ochiul liber. Imaginea la microscop este mărită şi foarte clară.
Folosirea microscopului permite rezolvarea cazurilor ce în trecut ar avea un pronostic foarte rezervat. Acum microscopul permite salvarea dinților care în trecut erau considerați compromiși, în așa fel fiind evitate complicațiile ce ar putea duce la pierderea dintelui.

Microscopul operator dentar utilizat în timpul tratamentului stomatologic face posibilă vizualizarea în timp real, sub lumina puternică şi la magnificație până la 20 de ori, atât a dintelui cât şi a spaţiului din interiorul dintelui. Medicul dispune astfel de informaţii suplimentare, observând detalii imposibil de decelat cu ochiul liber.

Prețurile noastre

Oferim servicii de calitate la prețuri pentru toate buzunarele

Eurodent B.P.

Avem grijă de zâmbetul dumneavoastră

  oferim tratamente sigure și rezistente, toate realizate într-un mediu în care normele de igienă medico-sanitar sunt păstrate cu sfințenie.

Misiunea noastra

“Tratează pacientul cum iți dorești și tu să fi tratat la rândul tău”

Eurodent B.P.

Asigurăm tratamente stomatologice eficiente

0 +
Clienți satisfăcuți
0
Doctori experimentați
0 +
Ani de experiență
0 %
Profesionalism